Anzhelika

Marie

Anzhelika Polyova

Rektor

"Det bästa med mitt jobb är att kunna lägga grunden till livslångt lärande och skapa framtiden. Att få vara med och se framsteg hos barnen, se hur de utvecklas och lyckas.

Att driva kvalitetsarbetet på förskolan är både utmanande och roligt."

Nina Gladh

"Det bästa med att jobba på förskola är att få börja dagen med en drös kramar. Och att få vara med när barnen lär sig nya saker, och att utvecklas tillsammans med dem.."

Malin Lindblad

”Det bästa med mitt yrke är att få vara med och hitta strategier så att alla barn, oavsett förutsättningar och behov kan känna att de lyckas. Att vara delaktig i den nyfikenhet och lust att lära som finns hos barnen skapar glädje och väcker tankar till hur vi utformar verksamheten så att deras nyfikenhet håller i sig i det livslånga lärandet”

Marie Lindahl

"Det bästa med att arbeta på förskola är att få ta del av en liten människas första resa ut i den stora vida världen."

Osman Tash

"Text kommer.."

Sergio Bonino

"Min passion är musik. När jag jobbar med barn får jag inspiration för att komponera och skriva visor"